A Lovastanya Vendégház Gyűrűfű 2002-ben épült vertfalú vályogház. A vendégház egy 7 személyes és egy 3 személyes apartmanból áll, melyek igény esetén nagyobb társaság részére egybe nyithatóak. Külső, belső kialakításánál törekedtünk a természetes anyagok használatára. A szobákban viasszal kezelt hajópadló, a konyhákban viasszal kezelt padlóburkoló tégla van. A szobákat skandináv típusú bútorokkal rendeztük be.

A gyűrűfűi vendégházban fatüzelésű kályhák és kemencék adják a meleget, így egész évben fogadunk vendégeket. Mindkét apartman hűtővel, gáztűzhellyel, edényekkel, tálalóeszközökkel felszerelt konyhával rendelkezik, főzési lehetőséggel (mikro nélkül). A melegvíz ellátást nyáron napkollektorok, télen pedig a kályhák biztosítják. Téli begyújtásnál segítünk!

Gyűrűfű Rendezési Terve előírja, de a mi elképzelésünk is az, hogy minél egészségesebb és környezetbarátabb házba fogadjuk vendégeinket.
Az építkezés a házigazda irányítása alatt folyt, aki a falu többi vert falú házának építését is vezette. Kályháinkat egy siklósi mester rakta nagy hozzáértéssel.

A szobákban nincs TV, valamint a környéken csak nyomokban található a mobiltelefonokhoz térerő.

Egyedüli kellemetlenség az ittlét alatt, hogy a házban van ugyan vízöblítéses WC, mely azonban csak “kisdolgokra” használható. Ugyanis a házból kifolyó szürkevíz egy nádágyas szennyvíztisztítóba folyik, mely a túl sok szerves anyagot nem képes lebontani. A háztól nem messze van a komposzt-toalett.

 

Lovastanya Vendégház Gyűrűfű

7 személyes apartman

Földszint:

3 személyes szoba és zuhanyzó
Konyha és étkező

Tetőtér:
2 személyes szoba (déli)
2 személyes szoba (nyugati)
Zuhanyzó

3 személyes apartman

3 személyes szoba és zuhanyzó
Konyha és étkező
A házhoz egy déli fekvésű terasz, egy nagy kert, játszótér és parkoló is tartozik.

 

A helyiségek képei az alaprajzra kattintva megtekinthetőek:

 

Tetőtér alaprajz

(Az egyes építmények képei az alaprajzra kattintva megtekinthetőek)

tetoter

Telek

telek

Földszint alaprajz

foldszint
vendégház gyűrűfű
 A Lovastanya Vendégház Gyűrűfű szeretettel várja a vendégeit! Látogasson el hozzánk, foglalja le szállást online!
 

3 személyes apartman 3 személyes szoba 3 személyes apartman fürdő 3 személyes apartman konyha-étkező 7 személyes apartman konyha-étkező 7 személyes apartman fürdő 7 személyes apartman 3 személyes szoba Jurta Futószáras kör, lovasoktatás Tűzrakohely (panoráma) Lovak karámja Komposzt-toalett Szénatároló Istálló (lovak) Étkező, foglalkoztató, kemence és üstház Íjászpálya Esővízgyűjtő ciszterna Nádágyas szennyvíztisztító Háziak lakóháza Játszótér Parkoló Vendégház Napkollektoros szabadtéri zuhany Tetőtér fürdő Tetőtér déli 2 személyes szoba Tetőtér nyugati 2 személyes szoba
alsominta